Eldobható helyett... gondolkodj maradandóban!

Eldobható helyett... gondolkodj maradandóban!

Zölden gondolkodni nem divat, hanem kötelességünk és felelősségünk! A Szőtt-Ker Bt, mint textilvállalat minőségi textíliák gyártásával híve a maradandó, többször használható, környezettudatos gyártásnak! Minőségi termékeinkkel segítjük mindezt, megfizethető áron és az egyedi igényekre alakítható termékskálával.

Környezettudatos, tartós megoldások az egyszer használatos termékek helyett.

VÁSZONTÁSKA

Az egyszer használatos műanyag zacskók helyett. A környezettudatos életforma alapdarabja a hosszúfüles vászontáska, a mindennapi használathoz. Könnyen mosható, strapabíró, natúr. Vászontáskáink alkalmasak mindennapi használatra, táskának, reklámtáskának. Natúr vászontáskánk tartós pamut anyagból készült a mindennapi használatra. Használatával elkerülhetjük az egyszer használatos műanyag zacskók környezetterhelő hatását. Mindig tartsunk magunknál egy-egy vászontáskát, így biztosan sokkal kevesebb egyszer használatos táskát fogunk használni.

A pamutvászon teljesen kezeletlen, természetes anyag, saját tulajdonságai miatt az első mosás következtében zsugorodásra hajlamos, ezzel számolni kell. A pamutvászon anyagok mosását maximum 30-40°C-os vízben ajánljuk.

100% pamut, saját szövésű vászon anyagból készülnek

Környezetbarát. Ideális méretű bevásárlásokhoz.

Mindkét oldalán akár A4 méretben emblémázható, natúr színben kapható.

Mérete: 42x38 cm Hosszú, megerősített füllel.

A termékek 30°-on, kézzel moshatóak, szárítógépbe nem rakható, vegyi tisztítás nem használható, vasalni alacsony hőfokon javasolt.

Az áruk logózhatóak!

ZÖLDSÉG- GYÜMÖLCSÖS HÁLÓS TASAK

 

Környezetbarát termékek, kiválóan alkalmas gyümölcsök vásárlására, tárolására. Saját anyagból készült behúzóval. A pamutháló miatt látszik a zsák tartalma, így könnyen használható bevásárlás során. Rugalmassága révén jól pakolható.

Újra felhasználhatóak, moshatóak.

100% pamutvászon, 100% organikus pamutháló

3 méretben kapható: Kicsi: 18x16 cm Közepes: 30x28 cm Nagy: 41x32 cm

BÉLELT VÁSZON KENYERESZSÁKOK

Egyedi, bélelt vászonzsák kenyerek és pékáruk vásárlásához és tárolásához. A PUL anyaggal bélelt pamut zsákban friss marad a pékáru és elkerülhető a penészedés.

Kicsi (pékárus): 19x18 cm Közepes: 32x27 cm Nagy: 41x31 cm

Kívül 100% pamut anyagból készült, gyönyörű kialakítású.

Belül lélegző, frissen tartó béléssel készül.

Bevásárlás során használható, otthon nem kell kivenni, átrakni másik tárolóba, hosszú ideig friss marad benne a pékáru.

A termékek 30°-on, kézzel moshatóak, szárítógépbe nem rakható, vegyi tisztítás nem használható, vasalni alacsony hőfokon javasolt.

 

Ezenkívűl még megtalálhatóak minőségi konyharuháink, törölközők, ágyneműk.

További hírek