Férfi munkaruházat

Termékeink nagy odafigyeléssel készülnek, saját szövödénkben szőtt, minőségi anyagokból varrjuk a kívánt munkaruházatot.

Termékeink népszerűek a kutató, gyógyszerész, orvos, ápoló, műtős, medikus és egyéb szakterületek szakembereinek körében.

Az egészségügyi munkaruházat minden orvosi tudományág szakmai arculatának részét képezi. Az orvosi ruházat amellett, hogy reprezentálja az intézményt, higiénikus és praktikus funkciókat is ellát. Az egészségügyi szakemberek munkaruházatának egyik előnye, hogy különösen magas hőmérsékleten is mosható, ami jelentősen csökkenti a csíraszámot. A ruhadarabok viselhetők háziorvosi rendelőkben, kórházakban és idősek otthonában egyaránt. Az orvosi munkaruha másik előnye a sok praktikus zseb a diagnosztikai műszerek, tollak és jegyzetek tárolására.

A Bobaweb.hu egészségügyi munkaruházat kategóriájában orvosok, egészségügyi szakemberek, gyógytornászok, természetgyógyászok, nővérek és egészségügyi asszisztensek számára készült ruházati cikkek találhatók. Akármilyen egészségügyi munka szférájában is tevékenykedik, nyilván praktikus és professzionális viseletre van szüksége, és a Bobaweb.hu klasszikus dizájnokban és divatos színekben kínálja az orvosi divatot. Itt megfizethető nadrágok, tunikák, köpenyek és egyéb vegyes anyagokból készült termékek széles választékát találja. Fedezze fel az orvosok, nővérek és egészségügyi szakemberek számára készült egészségügyi ruházat széles választékát, és élvezze a folyamatosan alacsony árak mámorító varázsát!

A kategóriában 1 termék található.
  • Férfi orvos ing

    Férfi orvos ing

    Hagyományos fazonú orvos ing. Mellrésznél egy praktikus zseb található, ami helyet biztosít a tollnak, telefonnak. Anyagösszetétel: saját szövésű 100% pamut40 fokon mosható,könnyedén vasalható, könnyű, szellős ing anyag.

    5 350 Ft
    (4 213 Ft + 27% ÁFA) / db