Szállodai lepedő

Szállodai lepedők többféle méretben és anyagsűrűséggel garantálják a kiváló minőséget és tartós használatot. A választékunkban található lepedők mind saját gyártású textíliák, melyek minőségét a hosszú évek alatt kidolgozott folyamataink és minőségpolitikánk biztosítja.

A vendégek elégedettsége az Ön szállodájának legfontosabb prioritása! Kényeztesse őket a legfinomabb lepedőkkel. Kínálja vendégeinek az otthoni komfort megnyugtató érzését.

A kiváló minőségű fehér lepedő az eleganciát és a tiszta érzést varázsolják szállodájába, hotelébe, apartmanjába vagy vendégszobájába.

A Szőtt-Ker Bt. szállodai lepedők között 100% pamut és kevertszálas változatok közül is választhat az igényeinek megfelelően. Többféle méretű fehér lepedők igény szerint akár egyedi hosszban is megrendelhetők.

Ha Önnek fontos, hogy vendégeinek biztosítsa szaunájához a lepedőt, akkor válassza a 100 % pamut szaunalepedőnket.

Szállodai lepedőink nagy előnye, hogy nemcsak kiváló és strapabíró anyagból készülnek, de könnyen moshatók, tisztíthatók, így hosszú időn keresztül kiszolgálják a szállodai igényeket.

Szállodai termékeinket a felhasználók széles körben ismerik-elismerik, mert nálunk nemcsak kedvező árakat, de minőséget találnak. Ha bízik a hagyományos, időtlen megjelenésben, és nem szeretne kompromisszumot kötni a minőség és strapabíróság terén, akkor a Bobaweb.hu lepedő szortimentje a tökéletes választás az Ön számára.

Válasszon szállodai lepedő választékunkból:

A kategóriában 5 termék található.