ÁSZF

Kérjük, mielőtt megrendelését jóváhagyja, illetve szolgáltatásainkat igénybe veszi, figyelmesen olvassa el az alább részletezett Általános Szerződési Feltételeket.

A BOBAWEB.hu webáruház üzemeltetője a Szőtt-Ker Bt, mint Szolgáltató, valamint Ön, mint Vevő között elektronikus úton megkötött szerződés jön létre. A szerződés az Ön megrendelésének  visszaigazolásával jön létre.

A termék/termékek megrendelésének visszaigazolása 48 órán belül történik meg!

Szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai

A vásárolt áruk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget, a feltüntetett képek helyenként illusztrációk. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó ár, a feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek. Az esetleges elírásokból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget.

Egyéb feltételek

A BobaWeb internetes áruház üzemeltetője ezúton tájékoztatja, hogy személyes adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Külön rendelkezés hiányában a BobaWeb a későbbiekben tájékoztatja Önt akcióiról és újdonságairól. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért felelősséget nem vállalunk! 

Szállítási információk

Házhozszállítással történő rendelés esetén, kérjük átvételkor ellenőrizze tételesen a termék(ek) sértetlenségét, a csomagban foglalt egyéb kiegészítőket, a számlán szereplő adatok helyességét. Amennyiben eltérést észlel, lehetősége van a csomagot visszaküldeni központunkba. Kérjük észrevételeiről tájékoztassa ügyfélszolgálatunkat, hogy a felmerült hibát mielőbb korrigálhassuk.

A vásárlástól való elállás joga, módja


Amennyiben a termék szállítása előtt kíván a vásárlástól elállni, ezt megteheti "visszaigazolt" státuszban lévő megrendelés esetében e-mailen: bobaweb@gmail.com címen, vagy telefonon: 0630 6862683.

Amennyiben a termék átvétele után kíván a vásárlástól elállni, azt a következő módon teheti meg: A vásárló, az áru átvételét követő 15 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ennek módjáról a Távollevők között kötött többször módosított szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.): http://bobaweb.webnode.hu/news/a17-1999-ii-5-/  számú kormányrendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia címünkre. A BobaWeb internetes áruház üzemeltetője kizárólag új állapotú (sérülésmentes, hiánytalan tartalmú) termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. Az elállási jog gyakorlása semmilyen többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban ügyfelünknek kell gondoskodnia. 


Termékek cseréje az alábbiak szerint történhet

A webáruházunkban vásárolt gyárilag hibás termékeket a vásárlás napjától számított 8 napon belül kicseréljük, vagy ha ez nem lehetséges, a termék ellenértékét visszafizetjük. Amennyiben elégedetlen termékünkkel, vagy szükségesnek érzi cseréjét, reklamációját személyesen, vagy postai úton intézheti. Ez esetben kérjük, hogy olvassa el az alábbi tájékoztatónkat. Ha az alábbiak szerint jár el, lényegesen meggyorsítja és leegyszerűsíti az ügyintézést, ezzel lehetővé téve, hogy minél gyorsabban megkaphassa a csere terméket, vagy a termék vételárát. Reklamációs lap letöltéséhez, kérjük kattintson ide: http://bobaweb.webnode.hu/news/reklamacios-lap/!

Át nem vett csomag

Ha a vásárló nem veszi át a csomagot, és nem is jelezte elállási szándékát akkor milyen jogi helyzet áll fenn? 

A vevő ez esetben szerződésszegést követ el. A csomag átvételének megtagadása, vagy elmulasztása nem minősül vásárlástól való elállásnak. Mivel nem vette át a megrendelt terméket, nem teljesítette a szerződéses kötelezettségét (azaz a teljesítést nem fogadta el). Ilyen esetben a vállalkozó jogosult felmondani a szerződéstés kártérítésként követelheti a szállítási díj összegét. Ha a vevő előre fizetett, akkor a termék ellenértékét a szállítási díj levonásával kell visszafizetni részére.

Szerződésszegés esetében (a csomag átvételének megtagadása, vagy elmulasztása): Az "oda-vissza" szállítási díjat, díjbekérőn, átutalásos számla kiállításval kérjük vissza. Amelynek összege: 4500 Ft+ÁFA

 

Szavatosság és jótállás

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a 49/2003. (VII.30.) : http://bobaweb.webnode.hu/news/a49-2003-vii-30-/  GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.