Törölközők

Frottír törölközők, darázs törölközők fehér színben

Szállodai textil kínálatunkban megtalálható törölközők garantálják a kiváló minőséget és tartós használatot. A választékunkban található frottír és darázs törölközők mind saját gyártású textíliák, melyek minőségét a hosszú évek alatt kidolgozott folyamataink és minőségpolitikánk biztosítja.

A vendégek elégedettsége az Ön szállodájának legfontosabb prioritása! Kényeztesse őket a puha és kiváló nedvszívó fehér frottír törölközőkkel vagy a 100 % pamut darázs törölközőkkel. Precíz kidolgozással és kiváló minőséggel, kínálja vendégeinek az otthoni komfort megnyugtató érzését szállodájába, hotelébe, apartmanjába vagy vendégszobájába.

A Szőtt-Ker Bt. által forgalmazott fehér törölközők, minőséggel, olcsó árakkal jellemzően a szállodaipar szolgálatára lettek kiválasztva. Emellett törölközőinket jó szívvel ajánljuk otthoni használatra, kozmetikákba, pedikűr, manikűr és különböző szépségszalonokba, masszázsszalonokba.

Törölközőink minőségét a kiváló anyag használat és szövés biztosítja. Fehér frottír törölközők 450 gr/m2, darázs törölközők 240 gr/m2 súlyú készülnek többféle méretben. A törölközők kiválóan moshatók, fertőtleníthetők, strapabíró anyaguknak köszönhetően hosszú élettartamúak.

Termékeinket a felhasználók széles körben ismerik-elismerik, és pontosan tudják, hogy maradéktalanul képesek kielégíteni a folyamatosan változó gazdasági és társadalmi igényeket. Ha bízik a hagyományos, időtlen megjelenésben, és nem szeretne kompromisszumot kötni a minőség és a kényelem terén, akkor a Bobaweb.hu szállodai törölközők, szaunalepedők szortimentje a tökéletes választás az Ön számára.

Válasszon szállodai törölköző választékunkból:

 

A kategóriában 7 termék található.