Frottír köntös

Fehér frottír köntös több méretben

Szállodai textil kínálatunkban megtalálható frottír köntösök garantálják a kiváló minőséget és tartós használatot. A választékunkban található frottír köntös

A vendégek elégedettsége az Ön szállodájának legfontosabb prioritása! Kényeztesse őket a puha, kellemes tapintású és kiváló nedvszívó fehér frottír köntössel. Precíz kidolgozással és kiváló minőséggel vendégeinek az otthoni komfort megnyugtató érzését adja szállodájában, hotelében, apartmanjában vagy vendégszobájában.

A Szőtt-Ker Bt. által forgalmazott fehér köntösök, minőséggel, olcsó árakkal jellemzően a szállodaipar szolgálatára lettek kifejlesztve, de emellett jó szívvel ajánljuk otthoni használatra is, ha minőségi és kényelmes, tartós darabot akarnak.

Frottír köntösök az S-es mérettől az 5XL-es méretig választhatók. A köntösök galléros, két zsebbel és kötővel ellátottak. Anyaguk vastagsága biztosítja a megfelelő nedvszívást és tartósságot. A törölközők kiválóan moshatók, fertőtleníthetők, strapabíró anyaguknak köszönhetően hosszú élettartamúak. 

Termékeinket a felhasználók széles körben ismerik-elismerik, és pontosan tudják, hogy maradéktalanul képesek kielégíteni a folyamatosan változó gazdasági és társadalmi igényeket. Ha bízik a hagyományos, időtlen megjelenésben, és nem szeretne kompromisszumot kötni a minőség és a kényelem terén, akkor a Bobaweb.hu szállodai textíliák között a törölközők, frottír köntösök és ágyneműhuzatok szortimentje a tökéletes választás az Ön számára.

Válasszon szállodai frottír köntös választékunkból:

 

A kategóriában 2 termék található.