Munkaruha, munkavédelmi ruházat

A Bobaweb.hu a klasszikus munkavédelmi mellénytől és kabáttól a multifunkcionális védőruházatig minden feladathoz a megfelelő ruhadarabot kínálja Önnek. Ha ez nem lenne elég, mindig van lehetőség arra, hogy cége logóját vagy további funkciókat adjon hozzá a már meglévő termékekhez. 

Egy munkaruha, munkavédelmi ruházat opciónak számos követelménynek kell megfelelnie ahhoz, hogy egyensúlyt biztosítson a kényelem, a védelem és a könnyedség között az adott alkalmazási területen. A stabilitást és a rugalmasságot számos mosási ciklus után is teljes mértékben garantálni kell. A munkahelyi kezeslábasok, ingek, nadrágok és mellények téli kabátok ellenállnak a rendszeres használatnak, miközben megőrzik a komfort zónát és a mobilitást. A legalapvetőbbtől a legkülönlegesebb szükségletekig a Bobaweb.hu pontosan azt az egészség- és biztonságvédelmet kínálja, munkaruházati termék választékában, amelyre Önnek és dolgozóinak leginkább szüksége van ahhoz, hogy mindenki a legjobb teljesítményt nyújtsa.

Válasszon munkaruha, munkavédelmi ruházat választékunkból:

A kategóriában 5 termék található.
 • Munkavédelmi mellény

  Munkavédelmi mellény

  Prémium minőségű anyagból készült, bélelt, munkavédelmi mellény férfiak részére. Kényelmes és praktikus viselet. Megfelelő munkaruházat élelmiszeripari gyárak hűtőházában dolgozó munkavállalók számára. 

  13 190 Ft
  (10 386 Ft + 27% ÁFA) / db
 • Flanel ing

  Flanel ing

  Kék és fekete kockás flanel ing férfiak számára. Kiváló, kényelmes és praktikus viselet munkavégzéshez.  100% pamut

  6 890 Ft
  (5 425 Ft + 27% ÁFA) / db
 • Munkavédelmi kabát

  Munkavédelmi kabát

  Prémium minőségű anyagból készült, bélelt, munkavédelmi kabát férfiak részére. Kényelmes és praktikus viselet. Megfelelő munkaruházat élelmiszeripari gyárak hűtőházában dolgozó munkavállalók számára. 

  14 390 Ft
  (11 331 Ft + 27% ÁFA) / db
 • Overall with black

  Overall with black

  Praktikus, stílusos és kényelmes kék férfi overál munkavégzéshez. Felső rész: Középen, illetve a zsebek felső részénél fekete cipzárral ellátott hosszú ujjú dzseki. Alsó részénél gumírozott és plusz két zsebbel ellátott viselet.…

  17 990 Ft
  (14 165 Ft + 27% ÁFA) / db
 • Overall with red

  Overall with red

  Praktikus, stílusos és kényelmes kék és piros férfi overál munkavégzéshez. Felső rész: Cipzárral ellátott dzseki. 4 nagy zseb található a kabát részen, amikből a felső kettő tépőzárral van ellátva, míg az alsó zsebek nyitottak. Az…

  17 990 Ft
  (14 165 Ft + 27% ÁFA) / db